📅 11 – 12 May 2024

📍 Charter Place, outside Puttshack

Real Fashion. Real People. Real Life.

Calling all fashion enthusiasts! This is your invitation to atria, Watford’s ultimate style weekender! Scroll below for our event times.

This is a FREE-to-attend event where you can experience two days of live catwalk shows, influencer guests including Hayley Karseras @ladyofthemanor77 (1 million Instagram followers), Poonam Walid @poonamwalid (70.7K followers) and Karen Williams @karenwilliamstylist (32.7K Followers) and stylists such as Karen Peters-Amphlett @stylebykpa and Lisa Wisdom @stylewithwisdom and brand spotlights along with beauty tips from industry experts.

We have two local stylists and personal shoppers, Lisa Wisdom and Karen Peters-Amphlett who will be on stage showing you how to shop with confidence.

Click HERE for more about the guest!

Showcasing the season’s hottest looks from your go-to stores like Mango, Hobbs, River Island, TK Maxx, JD, Primark and more.

Our mission with ‘Unfiltered’ is simple: to empower you to embrace and celebrate all things that make you unique. Expect curated looks and fashion advice giving you style inspo to shop with confidence all year round.

The event will feature a diverse mix of models along with real people from our community complete with runway, revolving stage, and DJ to keep the energy high!

Don’t miss your chance to be a part of this exciting event – mark your calendar and save the date for #FashionUnfiltered on Saturday 11th 10:30 am to 4:30 pm and Sunday 12th 11:45 am to 4:30 pm at Charter Place (opposite Puttshack and H&M).

(Seats are not pre-booked and will be on a first come basis however there will also be space to stand and watch the event).

*Kids fashion won’t be featured at this event*

Running order:

Saturday 11th May

10:30 – Perfume Shop Brand Spotlight (15 mins)

11:00 – Stylist Guest – Stylebykpa NEXT Brand Spotlight (30 mins)

11:30 – Boots beauty Brand Spotlight (15 min)

12:00 – Influencer Guest Poonam – fashion segment (30/45min)

12:45 – Fashion Show 1 (45 mins)

13:45 – Influencer Guest Lady of the manor (30/45min)

14:30 – Influencer Guest Poonam – beauty segment (30/45min)

15:15 – Fashion show 2 (45 mins)

16:10 – Mango Brand Spotlight

Sunday 12th May:

11:45 – Stylist Guest – Style with Wisdom M&S Brand Spotlight (30 min)

12.30 – Fashion show 1 (45 min)

13:30 – Influencer Guest Karen Williams (30/45min)

14:30 – JD Brand Spotlight (10/15 mins)

14:45 – Fashion Show 2 (45 mins)

15:45 – Stylist Guest – Style With Wisdom Brand Spotlights mixed (30mins)

Tap HERE to find out more about our Real People from the community chosen to model at our event!

Previous post

Get the latest news

Stay informed about the latest news and events in our town. Subscribe to our newsletter and receive updates on community events, local news, and more.